Infraroodstralen en zout in één cabine.

Goed doordachte gezondheidsconcepten staan garant voor een perfecte ontspanning. Daarom heeft Infraworld de TrioSol-infrarood cabines met een drievoudig verwarmingssysteem en een sole therme uitgerust.
De combinatie van vlaktestralers, infraroodstralers en de sole therme-verdamper zorgt voor een unieke drievoudige werking:

VITALlight-stralers
met de individueel doseerbare ABC-bestraling van de VITALlightstralers kunt u gericht rug- en gewrichtsproblemen aanpakken;

Vlaktestralers
de infraroodstralen van de vlaktestralers doen u meer zweten, ze ondersteunen de regeneratie en versterken zo het immuunsysteem;

Sole-Therme-zoutverdamper
de lucht die door de sole therme-verdamper met mineralen en sporenelementen uit natuurlijke zoutsteen is verrijkt, is een weldaad voor uw huid, uw luchtwegen en uw geest. Hier ademt uw gezondheid.

Triosol-cabines hebben positieve effecten die uw levenskwaliteit kunnen verbeteren. Gun uzelf de luxe van pure diepteontspanning en versterk tegelijk uw immuunsteem, verhoog uw vitaliteit, ontspan uw spieren, verbeter uw huidbeeld, voorkom verkoudheden enz.

 

Gerelateerde items

Waarom infraroodwarmte en zoutdampen goed zijn voor je gezondheid

Meer lezen

De kracht van de koningin van de Alpen

Meer lezen