Infraroodcabines Standaard

Infraworld biedt een uitgebreide keuze aan infraroodcabines. Zowel kleine standaard infraroodcabines met enkel vlaktepanelen (lange C-golf), als een design infrarood sauna met sauna kachel, full spectrum infraroodstraler (korte golf) en vlaktepanelen (lang golf).

Wanneer u het hele jaar rond wilt kunnen genieten van de weldaad van warmte voor uw lichaam, zonder afhankelijk te zijn van de zon, is een infraroodcabine zeker het overwegen waard.

Net zoals in een sauna, kan u in een infraroodcabine genieten van alle fysieke en mentale voordelen van warmte. U kan er zich heerlijk in ontspannen, ontstressen en door het zweten wordt uw stofwisseling bevorderd, reinigt uw lichaam als het ware zichzelf en wordt uw bloedsomloop en bloeddruk gestimuleerd. Maar infraroodcabines hebben daarnaast nog het voordeel dat het gaat om infraroodstralen, die –in alle veiligheid- veel dieper in uw huid doordringen dan wat de omgevingswarmte in de sauna kan bewerkstelligen. Hierdoor zijn de fysieke en gezondheidseffecten groter. Mensen die lijden aan reuma, artritis, artrose en fibromyalgie kunnen bijvoorbeeld heel veel baat hebben bij regelmatige blootstelling aan infraroodstralen.