Standaard IR-cabines met aangepaste afmetingen

We passen onze standaardcabines met plezier aan uw wensen aan (formaat, houtsoort) of we zorgen ervoor dat we ze precies onder een schuin dak, in een nis of op een niet vlakke vloer kunnen monteren.

TrioSol op maat
Voor deze exclusieve badkamer hebben we een TrioSol-infraroodcabine rechtstreeks in een nis ingebouwd en vooraan met witte glaspanelen afgewerkt. Het resultaat is een moderne klassieker, heel exclusief!

Diversica – de infraroodcabine op maat

Op basis van 75 mm dikke wand- en plafondelementen van cederhout, alpendennenhout, hemlock, espenhout of vurenhout binnen en buiten of grote houtpanelen voor de binnen- en buitenafwerking maken we de infraroodcabine precies tot op de centimeter in alle formaten.

U kiest vervolgens de stralingsbron die u wilt: VITALlight-ABC-stralers,infraroodvlaktestralers of keramische stralers. Dan beslist u of u uw infraroodcabine wilt uitrusten met een zoutverdamper of een saunakachel voor multifunctioneel gebruik. Wij maken uw droom helemaal af met onze speciale led-kleurverlichting en een deurgreep van beukenhout binnen en van roestvrij staal buiten. Onze glazen deuren of glaspartijen zijn uitgevoerd in 8 mm dik veiligheidsglas.

De Diversica-cabines van Infraworld worden volgens onze hoge kwaliteitscriteria in Duitsland geproduceerd en door een ervaren team gemonteerd.