Triosol - Infraroodcabine met drievoudige werking

Bekijk meer

Zoutverdamper voor huid en luchtwegen

Bekijk meer

Saunaplezier - waar natuur en energie elkaar tegemoetkomen

Bekijk meer

Infraworld is dè referentie voor infraroodcabines en infraroodsauna’s. U kan kiezen voor een standaard model of voor een model op maat.

infraroods

Infraroodcabines Standaard

Infraworld biedt een uitgebreide keuze aan infraroodcabines. Zowel kleine standaard infraroodcabines, als een design infrarood sauna. Bekijk modellen
infraroods

Infraroodcabines op maat

Bij infraroodcabines op maat staat creativiteit centraal. Wij maken deze elementcabine in de meest uiteenlopende houtsoorten voor privé- en openbare toepassingen. Bekijk modellen
infraroods

Standaard sauna's

Een Infraworld-sauna biedt aanzienlijk meer voordelen dan gewone sauna’s. In combinatie met infrarood en een zoutverdamper is een sauna het beste wellnesspakket. Bekijk modellen

Infraroodstralen en zout in één cabine.

Goed doordachte gezondheidsconcepten staan garant voor een perfecte ontspanning. Daarom heeft Infraworld de TrioSol-infrarood cabines met een drievoudig verwarmingssysteem en een sole therme uitgerust.
De combinatie van vlaktestralers, infraroodstralers en de sole therme-verdamper zorgt voor een unieke drievoudige werking:

VITALlight-stralers
met de individueel doseerbare ABC-bestraling van de VITALlightstralers kunt u gericht rug- en gewrichtsproblemen aanpakken;

Vlaktestralers
de infraroodstralen van de vlaktestralers doen u meer zweten, ze ondersteunen de regeneratie en versterken zo het immuunsysteem;

Sole-Therme-zoutverdamper
de lucht die door de sole therme-verdamper met mineralen en sporenelementen uit natuurlijke zoutsteen is verrijkt, is een weldaad voor uw huid, uw luchtwegen en uw geest. Hier ademt uw gezondheid.

Triosol-cabines hebben positieve effecten die uw levenskwaliteit kunnen verbeteren. Gun uzelf de luxe van pure diepteontspanning en versterk tegelijk uw immuunsteem, verhoog uw vitaliteit, ontspan uw spieren, verbeter uw huidbeeld, voorkom verkoudheden enz.

 

 

Wij buigen ons al meer dan twee decennia over de positieve effecten van infraroodstraling. Net zoals het natuurlijke infraroodsprectrum van de zon produceren onze VITALligth-stralers hoogwaardige en uiterst intense A-, B-, en C- infraroodstralen die wij gericht inzetten. Onze vlaktestralers leveren dan weer een gelijkmatige straling af die voor een ontspannende warmte in de hele cabine zorgt. Door deze beide systemen in onze TrioSol-cabines met een Sole-Therme-zoutverdamper te combineren, haal je een gezondheidsoase in huis.

Met onze jarenlange ervaring raden we een combinatie van de drie systemen aan als ondersteunende behandeling van de in de onderstaande tabel vermelde kwalen.

Voordelen van de Infraworld VITALlight-ABC stralers:

Voordelen van de Infraworld vlaktestralers:

Voordelen van de Infraworld Sole-Therme:

Ga voor de positieve effecten van Alpendennenhout

De alpenden is de koningin van de Oostenrijkse Alpen. Omdat de boom heel traag in het hooggebergte groeit, bevat het hout heel wat waardevolle stoffen. De etherische olie in het hout is met haar aromatische en rustgevende geur een ware verwennerij voor uw neus. Alpendennenhout beschikt daarnaast nog over een hele waaier aan opmerkelijke eigenschappen, die een weldaad zijn voor uw lichaam.

De positieve effecten van alpendennenhout: